• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


Und Morgen Die Ganze Welt

Vis alle film »

Hvor langt må man gå i bekæmpelsen af had og fascisme? Det spørgsmål tager "Und morgen die ganze Welt" op i et stærkt og rødglødende drama, som var Tysklands kandidat til dette års OSCARs.

Tyskland oplever en række voldelige racistiske optøjer og 20-årige Luisa er stålsat på, at ville gøre en forskel. Hun flytter derfor ind i et kollektiv, der er en del af den anti-fascistiske politiske bevægelse "Antifa". Men da Luisas første deltagelse ved en planlagt fredelig demonstration tager en voldsom drejning, melder tvivlen sig: Hvor går grænsen for, hvor langt man skal gå for sin sag?

Tvivlen bliver ikke mindre, da hun møder den karismatiske fyr Alfa, der konstant presser på for mere og mere voldsomme aktioner mod neo-nazisterne. Draget af Alfa og sin egen frustration, dykker Luisa ned i en verden af tiltagende intense aktioner. Men er "hårdt mod hårdt" og vold virkelig, det eneste rigtige modsvar til fascisme og fremmedhad? Eller er det blot, at overtage fjendens midler for at opnå sit mål?"Spilletider i Øst for Paradis (Århus C)

Vælg anden biograf »
Der er ingen planlagte forestillinger af "Und Morgen Die Ganze Welt"
i Øst for Paradis.