• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


Egetræets hjerte

Vis alle film »

Tag med på en eventyrlig rejse helt ind i egetræets hjerte, hvor det kribler, krabler, piber og pusler!

I skoven står et mægtigt 210-årigt egetræ. Træet er hjem for et væld af skabninger. Mange og mangeartede, som alle har taget bolig i egetræet: Egern, nøddesnudebiller, skovskader, myrer, husmus og mange, mange flere… Hele dette levende, summende og fantastiske univers er dybt afhængig af det majestætiske træ – fra dets rødder til dets krone – for at få føde, ly og beskyttelse. Over et år opleves naturens cyklus med de skiftende farver og årstider samt dyrenes og insekternes tilpasning og urgamle instinkter.

Oplev livets gang for alle de små dyr og væsener, der lever side om side - ligesom os - i deres eget lille samfund. Her er der også udfordringer med opdragelse, nabospektakler, fuldtidsarbejde, gensidig afhængighed og kamp for overlevelse.

EGETRÆETS HJERTE var udtaget til både Berlin Film Festival og CPH:DOX. Det er et overflødighedshorn af smukke billeder, der skriver sig ind i traditionen af naturdokumentarer for hele familien såsom PINGVINMARCHEN, EARTH og SNELEOPARDEN. Den har en usædvanlig rollebesætning og en inspirerende indsigt i levende væseners skønhed og skrøbelighed. En sanselig og poetisk hyldest til livet, hvor naturen alene får lov til at udtrykke sig.Spilletider i Victoria Teatret (Sorø)

Vælg anden biograf »
Der er ingen planlagte forestillinger af "Egetræets hjerte"
i Victoria Teatret.