• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


OPERAKINO 24: Snedronningen - Februar

Vis alle film »

Se så! ”Nu begynder vi. Naar vi naar ved Enden af Historien veed vi Mere..” starter H.C.Andersen sin historien om Snedronningen. Det er en gribende historie for både børn og voksne.

Kaj og Gerda er bedste venner, men deres venskab bliver sat på en hård prøve, da Djævelens spejl går i tusind stykker, og én af splinterne rammer Kaj i hjertet så det bliver koldt som is.
H.C. Andersens højt elskede fortælling bliver her bragt til live af den fabelagtige skotske ballet. En vinterlig fortælling om ild og is, hvor uselvisk kærlighed vinder.

Snedronningen er en farlig rejse med banditter og sneskabninger. I centrum er den storslåede, men grusomme snedronning selv, blændende udført af den suveræne Constance Devernay. Hun er stjernen i showet. Dirigent: Jean-Claude Picard, Kunstnerisk Leder / Koreografi: Christopher Hampson.
Snedronningen: Constance Devernay - Gerda: Bethany Kingsley-Garner - Kai: Andrew Peasgood - Lexi / Sommerprinsessen: Kayla-Maree Tarantolo.

Scottish Ballets 50-års jubilæumsår nåede en spektakulær afslutning med verdenspremieren på Snedronningen . Denne glitrende produktion vil helt sikkert glæde hele familien og ville have fornøjet H.C. Andersen.Spilletider i Haarby Bio (Haarby)

Vælg anden biograf »


« Forrige uge Uge 8 Næste uge »
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
19:30