• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


OPERAKINO 22: Don Giovanni - September

Vis alle film »

Alle kender legenden om alle tiders største kvindeforfører, men hvad er det, der driver Don Giovanni / Don Juan til at forføre, betvinge og derefter erobre den ene kvinde efter den anden?
Mød historiens legendariske og mest utrolige bedårer, der med hjælp fra sin kammertjener Leporello fortryllede, erobrede og forlod unge kvinder. Straffen for at have dræbt kommandøren (Donna Annas far) lykkes det Don Giovanni at flygte fra, og efterfølgende blive ved med at forføre kvinder, mens han sår vrede i Sevilla. Snart har han intet andet valg end at omvende sig eller dø.
Instruktøren Sven-Eric Bechtolf insisterer ikke på karakterens kynisme – som det ellers ofte er gjort – men ser også Don Giovanni som en person, der higer efter frihed og mangel på grænser i et puritansk samfund, og siger: "Don Giovanni er en romantisk helt af metafysiske proportioner."

Don Giovanni fremføres af den italienske basbaryton Ildebrando D'Arcangelo, en af nutidens førende Mozart-sangere. Luca Pisaroni synger Leporello, og Lenneke Ruiten, optræder storslået som Donna Anna. I spidsen for Wiener Philharmonikeren er den tyske dirigent Christoph Eschenbach.Hvornår vises filmen?


•  Gilleleje   Gilleleje Bio   1 planlagte forestillinger