• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


1900 (del 1 og 2) - CIN

Vis alle film »

Bertoluccis ’1900’ er en fascinerende, Hollywoodinspireret kolossalfilm med internationale stjerner forenet med italiensk særegenhed. En imponerende episk beretning i to dele om Italien i første halvdel af det 20. århundrede, der skildrer den rige godsejersøn, Alfredo (Robert de Niro), og den fattige landarbejder, Olmo (Gérard Depardieu), som begge fødes den 27. januar 1901. Selv om de vokser op som uadskillelige venner, udvikler deres venskab sig til et had/kærlighedsforhold i kampen mellem fascisme og kommunisme.

Del 1 slutter, da fascismens fremmarch er på sit højeste, for kun at fortættes yderligere, da den bestialske og magtbegærlige godsforvalter Attila (Donald Sutherland) for alvor træder i karakter. Alfredo, der har overtaget godset på Po-sletten efter sin fars død, sympatiserer ikke med Attila, men er for svag til at sige fra og må sande, at passivitet også kan tolkes som politisk stillingtagen.

Der er pause mellem del 1 (164 min.) og del 2 (155 min.).

EVENT Storfilm i to dele. 30 min. pause inkl. vin. mulighed for tilkøb af sandwich. Film og sandwich+vin 260 kr. i alt. Film+vin alene 180 kr.

Vises med engelske undertekster.Hvornår vises filmen?


•  Århus C   Øst for Paradis   1 planlagte forestillinger