• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


En aften med hele Danmarks Ghita

Vis alle film »

Ghita Nørby åbner Rønne Bio`s nye ”Live i Rønne Bio” serie af forestillinger d. 25. august 2021.

Aftenen igennem tager Ghita Nørby publikum med på hendes livs rejse, både indenfor filmen, teateret og de personlige historier som også har haft, og har, indflydelse på Ghita i dag. Ghita deler gerne hendes holdning til de områder i livet hun er optaget af. Sjove anekdoter, historier og øjeblikke fra et langt liv i scenelys, krydret med fortællinger om nogle af de personer som Ghita har mødt på sin vej.

Ordene og fortællingerne pakkes smukt ind i kendte guitartoner af Lars Hannibal, som skaber laguner til eftertænksomhed. Ghita Nørby vil også undervejs læse et par af hendes yndlingseventyr af H.C. Andersen.
Publikum kan se frem til en underholdende og levende aften med anekdoter og historier samt møde mennesket Ghita på scenen.

”Rønne Bio er stolte over at byde Ghita og Lars velkommen her til vores første ”Live i Rønne Bio” koncept. Personligt glæder jeg mig til at møde og høre om hendes karriere og i det hele taget hvad livet har budt hende, udtaler direktøren for Rønne Bio, Viki Petersen.Hvornår vises filmen?


•  Rønne   Rønne Bio   1 planlagte forestillinger