• Forsiden

• Alle film

• BiograferPowered by Integra - 1StepAhead A/S


Mor og Søn

Vis alle film »

1989. Den karismatiske og viljestærke, Rose (Annabelle Lengronne i en formidabel præstation, man bare må overgive sig til), ankommer til Paris fra Elfenbenskysten med sine to sønner. Rose er opsat på at skabe den bedst mulige fremtid for sin lille familie og arbejder ihærdigt for at få sine børn til at blive mønsterelever, så de kan opnå succes i deres nye hjemland. Men Rose er samtidig en ukuelig livsnyder og rammes gang på gang af virkeligheden. Hvad gør man, når livet gør ondt, og det ikke blev, som man havde håbet?

Gennem tre nedslag følger vi den lille families udvikling og udfordringer over en periode på 20 år. Den første kærlighed, den usikre fremtid, de skæbnesvangre fejl og bestræbelserne på at tage skæbnen i egen hånd og opsøge sit held og udleve sine drømme.

Via op- og nedture gennem årene undersøger “Mor & Søn” de universelle spørgsmål: Hvad det vil sige at være en familie? Og hvad gør vi, når drømme og håb støder på virkelighedens realiteter og de udfordringer en ny start bringer med sig?Hvornår vises filmen?


•  Odder   Biffen Odder   1 planlagte forestillinger